Verzendkosten en logistiek

Haagplanten afleveren in topconditie is onze prioriteit

Bij Toptuinplanten willen we niet dat u teveel betaald voor de verzending van uw haagplanten. Het belangrijkste is dat de haagplanten wel in topconditie bij u afgeleverd worden.

Zodra alle planten van uw keuze in het winkelmandje geplaatst zijn en u heeft al uw adres gegevens ingevuld, dan berekent onze website de gepaste verzendkosten. Al onze haagplanten worden met de pakkettendienst van DPD opgestuurd. 

De bestellingen worden iedere woensdag verstuurt. 

Besteld u bij ons haagplanten voor in Nederland of België? Dan kunt u de planten binnen 1 a 2 werkdagen thuis verwachten.

Verzenddatum haagplanten

Tijdens het bestellen van de planten kunt u de week kiezen waarin de planten geleverd moet worden. De standaard verzenddatum is de eerst volgende week van de bestelling. U krijgt ook een track and trace code van DPD waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen. 

Om de topconditie van de planten te kunnen waarborgen, maakt ons transportbedrijf niet altijd een afspraak voor de levering. Wanneer u niet huis bent zal DPD de pakketten afzetten bij de buren. Indien dit niet lukt dan zullen ze op een later tijdstip nog eens proberen langs te komen. 

Verzendkosten

De verzendkosten van een order verschillen per bestelling. Bestelt u een groot aantal planten? Dan zullen we de order in verschillende pakketten moeten versturen. 

De kosten van de bestellingen beginnen vanaf €15,- en kunnen oplopen tot €150,-

Verzending haagplanten